İçeriğe geç

Fulun Türkçesi Nedir

Full ingilizcesi ne?

Sıfat dolu, tam.

Fınd türkçe ne demek?

Türkçe-İngilizce sözlükte aramak için tıklayabilirsiniz. (F). (I). Bulmak, keşfetmek; anlamak, sezmek; ulaştırmak; aramak; ulaşmak, erişmek; (I). İcat, bulunmuş şey, bulmak, keşif. Anlatılacak ifadeyi bulmak; kendini göstermek.

Fuzan ne demek?

Fuzan: Tahıl kepeği.

The türkçesi ne anlama gelir?

“The” kelimesi İngilizce’de yaygın olarak kullanılsa da, bunun için Türkçe bir karşılık yoktur. Çünkü çoğu İngilizce cümlede benzersiz bir ek olarak kullanılır. Ancak dilimize çevrildiğinde, böyle bir ekin hiçbir anlamı yoktur.

Full türkçesi ne demek?

(S). dolu; meşgul; boş değil, geri tutulmuş; dolu; tamamlanmış, bütün; mümkün olan en büyük ölçüde; met; dolgun, büyük, şişman, iri; tamam, bütün; dolunay); derin, derin (ses); geniş, geniş.

Full mü ful mü?

İki “L” ile “Full” gerçek bir kelimedir. “-ful” eki “full” anlamına gelir. 2 Haziran 2015 İki “L” ile “Full” gerçek bir kelimedir. “-ful” eki “full” anlamına gelir.

Get’in Türkçesi ne demek?

İngilizcede “Get” kelimesinin birden fazla anlamı vardır “To obtain” veya “to receive” “bir şeyi almak, kabul etmek veya sahip olmak” anlamına gelir. Örnek: “I’m going to get a ticket for the concert.” (I’m going to buy a ticket for the concert.) Reach veya go: Bir yere ulaşmak veya gitmek için kullanılır.

Fyı ne demek türkçe?

FYI (Bilginize) E-posta yazışmalarında sıklıkla kullanılan bir kısaltma olan FYI, Türkçeye “bilginize” veya “bilginiz için” olarak çevrilebilir.

Call ne demek?

çağrı. Annem beni arıyor. Kongreyi toplantıya çağırmak için. çağrı. davet etmek için.

Kuspi ne demek?

KUSPI armut. KUTALA Gezmek. KUTALİ İnce tahta dal parçası.

Fahir türkçe ne demek?

Fahir, erkek çocukları için Türkçe bir isimdir. Genellikle “en yüksek kalite” anlamına gelen ancak aynı zamanda “şan, gurur, şeref” anlamına gelen ve erkek çocukları için Türkçe bir isim olan Arapça Fakhr (Arapça: فَخْر) isminin Türkçe yazılışıdır. Genellikle “en yüksek kalite” anlamına gelen ancak aynı zamanda “şan, gurur, şeref” anlamına gelen Arapça Fakhr (Arapça: فَخْر) isminin Türkçe yazılışıdır.

Kofi ne demek?

1.

Tha ne demek?

Bu Hatha Yoga’dan gelir, şuradan gelir. “Ha” güneş anlamına gelir, bu da “ruh” anlamına gelir, bu da bedenin güneşidir. “Tha” “ay” anlamına gelir, bu da “bilinç” anlamına gelir. Tha’nın ruhsal, bilişsel yolculuğunuz, büyümeniz ve genişlemeniz ve tıpkı ayın evreleri gibi değişen, karanlıktan aydınlığa geçen ruhsal aydınlanmanız boyunca size eşlik etmesini istiyoruz.

Say ne demek?

Fiil: ifade etmek/anlatmak, konuşmak, kelimelerle açıklamak. Fiil okumak/ezberlemek. dua etmek: dua okumak. Fiil iddia etmek.

It Türkçe ne?

İngilizce-Türkçe çevirisi he, him, she: cinsiyetsiz zamir, 3. tekil şahıs. It is: It is.

Full full ne?

Bir araba doludur. Her zaman full+full’un ne olduğunu merak etmişimdir. Full konsepti, Honda Civic için Elegance veya Volkswagen için Highline gibi en üst pakettir (yanlış olabilir). Bu donanımda bir opsiyon satın alındığında, full + full olarak adlandırılır.

Full yerine ne kullanılır?

tam {sıfat}

Full time’in Türkçesi nedir?

bütün gün, sürekli. Tam zamanlı iş: sürekli hizmet/iş.

Fullemek ne demek anlamı?

Geçmişi gizle Geçmiş detayları Geçmişi temizle Geçmiş: fulleme.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir