İçeriğe geç

Papara Hangi Banka Ile Çalışıyor

Papara hangi bankayla anlaşmalı?

24 saat işlemlerinizi birkaç dakika içinde gerçekleştirebileceğiniz bankalar: Garanti Bankasıİş BankasıQNB Finansbank.Yapı Kredi.Vakıf Bank.Ziraat BankasıAkbank.Türkiye Finans Katılım BankasıDiğer yazılar…

Papara hangi ATM’lerde ücretsiz?

Papara Card ile Akbank ATM’lerinden para çekmek tamamen ücretsizdir. Akbank dışındaki bankalardan yapılan çekimlerde %1 + 1 TL işlem ücreti alınır ve Papara hesabınızdan tahsil edilir. Tüm vergiler dahildir.

Papara kart hangi bankaya ait?

Biz bir banka değiliz, Papara’yız; Mastercard, Visa ve Interbank Card Center üyesi olarak, Türkiye’de ilk kez bir bankaya bağlı olmayan Mastercard logolu ön ödemeli bir kart ürettik ve piyasaya sürdük. Yedinci yılımızda 500 çalışan ve 20 milyon kullanıcıdan oluşan bir ekibe ulaştık.

Papara ibanı hangi bankaya ait?

Papara IBAN’ınızı kopyalayıp paylaşabilir ve IBAN’ınız için Kolay Adres tanımlayabilirsiniz. Papara IBAN’ınıza kendi banka hesabınızdan para yatırabilir veya başkasının banka hesabından para alabilirsiniz. Papara IBAN’ları herhangi bir bankacılık kuruluşuna bağlı değildir.

Papara 500 TL üzeri ne kadar kesiyor?

Para göndermek her zaman ücretsizdir. Para transferi alan kullanıcılardan aşırı/ticari kullanım durumunda işlem ücreti alınacaktır. Papara hesabına bir ay içinde 5 farklı kişiden toplam 5 para yatırma.

Garanti Bankasından Papara’ya para atılır mı?

Anlaşmalı olduğumuz aşağıdaki bankaların TL hesaplarına para gönderebilirsiniz, sadece para göndermek istediğiniz kişinin IBAN numarasını bilmeniz yeterlidir. Papara dolar ve euro hesabı, Garanti BBVA.

Papara 6 ay kullanılmazsa ne olur?

1 Kasım

Papara hesabı güvenilir mi?

Papara ile param güvende mi? Papara, 6493 sayılı Kanun kapsamında kurulmuş lisanslı bir elektronik para kuruluşudur ve faaliyetleri Türkiye Cumhuriyeti tarafından yürütülmektedir. Merkez Bankası’nın denetimi altında yürütülmektedir. Kullanıcılarımızın tüm fonları Merkez Bankası’nda açılan hesaplarda korunmaktadır.

Papara en az kaç TL yüklenir?

Ön ödemeli hatlar için ücretlendirilen minimum TL tutarı nedir? Kontrollü hatlar olarak da adlandırılan ön ödemeli hatlara yükleme için alt ve üst limitler operatöre göre değişir. Vodafone ön ödemeli hattınıza Papara aracılığıyla minimum 200 TL yükleyebilirsiniz.

Papara IBAN nerede gözükür?

Papara’ya giriş yaptığınızda Papara IBAN’ınızı Papara numaranızın altında görebilirsiniz. Papara IBAN’ı ayrıca “Hesabım” > “Hesap Ayrıntıları” altında da bulabilirsiniz.

Papara hangi ülkenin Bankası?

Papara, FinTech sektöründe faaliyet gösteren Türkiye merkezli bir e-para ve ödeme hizmetleri şirketi olup Mali Suçları Araştırma Kurulu’nun yetkili kuruluşlarından biridir.

Papara yasal mı?

Ülkemiz yasalarına göre, kimliği doğrulanmış bir Papara hesabını hesap sahibi dışındaki herhangi birinin kullanmasına izin vermek suçtur.

Papara hesabına icra gelir mi?

Ayrıca, ÖKVKDY’nin 4/2. maddesi gereğince kripto para ödemelerinin bankalar aracılığıyla yapılması gerektiğinden, 2004 sayılı Kanun’un 89. maddesi uyarınca kripto para platformlarına (BinanceTR, BTCTürk, Paribu, Papara Elektronik Para vb.) haciz bildirimi gönderilebilecektir.

Papara banka hesabı mı?

Banka yok, Papara. 7/24 ücretsiz para gönderin, faturalarınızı ödeyin, bütçenizi yönetin. Dünyanın her yerinde ve çevrimiçi olarak harcama yaparken ücretsiz Papara Kartınızla anında para kazanın ve borca ​​girmeyin. 20 milyondan fazla Papara üyesine katılın ve finansal özgürlüğü deneyimleyin.

Papara kart limiti nedir?

Para çekme ve para transferi limitleri: Limit günlük 25.000 TL ve aylık 100.000 TL’dir. Para transferi: Doğrulanmamış hesaplar para transferi yapamaz. Para transferi işlemleri için kendi banka hesabınızdan Papara hesabınıza para yatırmanız gerekmektedir.

Papara’yı hangi ATM’den para çekilir?

Papara Card kullanarak bir ATM’den para çekmek için bir sözleşme hesabınız olması gerekir. Bir sözleşme hesabınız varsa, hesabınıza bağlı herhangi bir Papara Card kullanarak bir ATM’den para çekebilirsiniz. “ATM Bul” işlevini kullanarak herhangi bir ATM’den para çekebilir ve kolayca bir ATM bulabilirsiniz.

Papara hangi ATM’den işlem ücreti almaz?

Papara Kart ile Akbank ATM’lerinden para yatırmak tamamen ücretsizdir.

Ziraatten paparaya para gönderilir mi?

Ziraat Bankası’ndan Papara’ya para transferi yapmak için para transferi veya EFT yaparken açıklama kısmına Papara numaranızı eklemeniz gerekmektedir. Ziraat Bankası mobil bankacılık uygulamasında IBAN, Tutar ve Açıklama alanlarını uygun şekilde doldurmanız gerekmektedir. Son olarak transferi tamamlayabilirsiniz.

Papara kimin Bankası?

Papara, 6493 sayılı Kanun kapsamında kurulmuş lisanslı bir elektronik para kuruluşudur ve faaliyetleri Türkiye Cumhuriyeti tarafından yürütülmektedir. Merkez Bankası’nın denetimi altında faaliyet göstermektedir. Kullanıcılarımızın tüm fonları Merkez Bankası’nda açılan hesaplarda korunmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir